Какво представлява Камагра желе

Камагра желе

Камагра желе съдържа същите съставки като по-скъпия аналог Виагра и се използва и като лечение срещу еректилна дисфункция при мъжете. Произвежда се от Ajanta Pharma (Индия). Но желето се абсорбира директно в кръвния поток, като такова изисква много по-малка доза, за да се постигне същия резултат.

Ароматите, от които може да се избира, са: Ананас, Портокал, Ягода, Ванилия, Банан, Касис, Ида, Мента, Роза, Манго, Лимон, Череша, Шоколад, Диня, Гува, Личи, Малина, Зелена ябълка, Анжир, карамел и киви.

Kamagra-Oral-Jelly

Какво представлява Камагра желе?

Камагра желе е еквивалентен на обикновения Sildenafil Citrate. Това лекарство се използва и за лечение на проблеми с ерекцията при мъжете. Желето се абсорбира директно в кръвния поток, като такова изисква много по-малка доза, за да се постигне същия резултат.

Как трябва да приемам това лекарство?

Желето се приема през устата 15-25 минути преди полов акт. Никога не трябва да приемате повече от една доза повече от веднъж дневно. Предозиране: Ако мислите, че сте приели твърде много от това лекарство, незабавно се свържете с център за контрол на отравянията или спешното отделение.

ЗАБЕЛЕЖКА: Това лекарство е само за Вас, не го споделяйте с други.

Какво трябва да кажа на моя лекар, преди да приема това лекарство?

Те трябва да знаят дали имате някое от следните състояния:

  • проблеми с очите или зрението, включително рядко наследствено очно заболяване, наречено пигментен ретинит
  • сърдечно заболяване, стенокардия, високо или ниско кръвно налягане, анамнеза за инфаркт или други сърдечни проблеми
  • заболяване на бъбреците
  • чернодробно заболяване
  • удар
  • необичайна или алергична реакция към силденафил, други лекарства, храни, оцветители или консерванти
  • бременна или се опитвате да забременеете
  • кърмене
За какво трябва да внимавам, докато приемам Камагра желе

Ако забележите някакви промени в зрението си, докато приемате това лекарство, обадете се на Вашия лекар или медицински специалист възможно най-скоро. Обадете се веднага на вашия доставчик на здравни услуги, ако имате някаква промяна в зрението.

Незабавно се свържете с Вашия лекар или медицински специалист, ако ерекцията продължи повече от 4 часа или ако стане болезнена. Това може да е признак за сериозен проблем и трябва да се лекува незабавно, за да се предотврати трайно увреждане.

Ако почувствате симптоми на гадене, замаяност, болка в гърдите или болка в ръцете при започване на сексуална активност след приема на това лекарство, трябва да се въздържате от по-нататъшна активност и да се обадите на Вашия лекар или медицински специалист възможно най-скоро.

Употребата на това лекарство не предпазва Вас или Вашия партньор от ХИВ инфекция (вирусът, който причинява СПИН) или други болести, предавани по полов път.

Какво представлява Камагра желе
Scroll to top