Къде да окачите картината в хола?

Къде да окачите картината в хола?

Къде да окачите картината в хола? Когато избирате къде да окачите картини за стена в хола, е лесно да бъдете затрупани от възможностите. Има различни размери и рамки и толкова много начини да ги подредите, че може да е трудно да разберете откъде да започнете.

Къде да окачите картината в хола?

По-долу сме събрали няколко идеи:

  • Над вашия диван – това е първото нещо, което хората виждат, когато влязат. Едно голямо платно или комплект от две работи добре тук, в зависимост от пространството на стената. Професионален съвет: Дръжте картината в хола до 2/3 от ширината на дивана.
  • Над вашата камина – Окачването на картина в хола над камината й придава фокусна точка и я държи видима отвсякъде в стаята.
  • На стена срещу прозорец – Закачете вашето произведение на изкуството срещу прозорец, за да можете да се наслаждавате едновременно на изкуството и гледката.
  • Рафтове – Рафтовете могат да бъдат страхотна идея, ако искате да добавите по-малки картини, пощенски картички или снимки от любимия си празник.
  • Бюфети – Поставянето на картина на вашия бюфет е особено модерно в момента, особено големи минимални абстрактни щампи.

Рафтовете и бюфетите са отлична локация за картини, т.к. технически не са окачени. И двете са страхотни опции, ако наемате имот и не искате да започнете да забивате пирони или да пробивате дупки в стените си!

Обобщение за избор на картина за хола

  • Това е вашето пространство за почивка, така че изберете картина, която е интересна, подходяща за вас и отразява вашата личност.
  • Намерете елементи, които допълват другите цветове и мебели в стаята, но не напрягайте прекалено много – ако го чувствате, давайте!
  • Поддържайте нещата прости, не претрупвайте стените си с картини и изберете по-смислени произведения.
  • Забавлявайте се и сменете нещата. Стенното изкуство е толкова лесно за промяна и може напълно да трансформира пространството. Опитайте да размествате картините из къщата, докато не го получите това, както ви харесва.

Надяваме се, че това ви е дало нови идеи за избора на картина за вашата всекидневна. Да, може да е обезсърчително, но имайки предвид тези съвети, ние сме уверени, че ще можете да изберете перфектните парченца изкуство и да създадете вдъхновяващо пространство.

Зоната над дивана е отлично място за окачване на уникална картина. Бъдете креативни с поп цвят или запазете нещата неутрални, но изследвайте интензивната текстура. Високо гланцирани парчета, така че щампи със стъкло или платно с покритие за трапезария или всекидневна наистина позволяват на приглушената светлина да скача наоколо по креативен начин.

Къде да окачите картината в хола?
Scroll to top