Храни за правилно кръвообращение и за НатАспин

Храни за правилно кръвообращение и за НатАспин

Храни за правилно кръвообращение и за НатАспин. Сок от цвекло. Той насърчава кръвообращението, което ви позволява да напълните мускулите с кислород и да понижите кръвното налягане.

Сьомга. Има антикоагулантни и антитромботични свойства поради високото си съдържание на омега-3 аминокиселини.

Лют червен пипер. Укрепва стените на артериите и кръвоносните съдове, което подобрява кръвообращението на органите.

Храни за правилно кръвообращение и за НатАспин

Репички. Богати са на минерали като калий, който помага за нормализиране на кръвното налягане и подобряване на кръвообращението.

Зеле. Позволява Ви да попълните резервите от червени кръвни клетки, което от своя страна подобрява циркулацията на кислород в кръвта.

Акай плодове. Те съдържат фитостерин, който разширява кръвоносните съдове, съответно подобрява кръвообращението.

Брюкселско зеле. Съдържа огромно количество витамин С, който действа като антиоксидант за стените на артериите, допринасяйки за тяхното разширяване, а оттам и за подобряване на кръвообращението.

Чесън. Не позволява на артериите да се уплътняват, което помага да се избегнат усложнения като инфаркт и инфаркт.

Не забравяйте за ползите от физическите упражненията за добро кръвообращение.

Включете в деня си хранителната добавка НатАспинът за Вашето  добро, здравословно кръвообращение. Натаспин е прекрасно работеща комбинацията от ензим натокиназа и хидрокситирозол за Вашето здраве.

5 храни, полезни за кръвообращението

Доброто кръвообращение е жизненоважно за здравето.

Кръвта, като основна магистрала на нашето тяло, пренася кислород и хранителни вещества в тялото. От своя страна проблемите с кръвния поток могат да причинят много проблеми на човек: да причинят мускулни спазми, изтръпване на крайниците, необичайно стесняване на артериите, да провокират диабет и затлъстяване. Да не подценяваме възможността за образуване на кръвни съсиреци.

НатАспин е хранителна добавка в полза за Вашето здраве, правилно кръвообращение и защита от образуване на съсиреци. Хранете се здравословно.

Правилната диета, съчетана с отказване от тютюнопушене и алкохол, както и умерена физическа активност, със сигурност ще подобрят кръвообращението, а оттам и Вашето благосъстояние. А сега се дадем списък с най-добрите храни, които да консумирате за да имате здравословно добро кръвообращение.

Храни за правилно кръвообращение и за НатАспин
Scroll to top