Обзавеждане с мебели за баня София

Обзавеждане с мебели за баня София

Обзавеждане с мебели за баня София. Каталог, обмислен до най-малкия детайл, както и удобен филтър на сайта. Той ще Ви позволят бързо да намерите правилния продукт, Вашата мебел за баня, изработена от съответния материал. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашите специалисти за помощ.

Обзавеждане с мебели за баня София

Мебелите в банята не са само рамка за водопровод. Основната функция на мебелите за баня е да направят банята възможно най-удобна и да подчертаят стила на стаята. Освен това трябва да е лесна за поддръжка и да има дълъг експлоатационен живот. Много е важно да изберете правилно всеки елемент от мебели за баня и внимателно да обмислите оформлението.

С какво да започнем планирането?

За да определите набор от мебели за баня, трябва да измерите размерите на помещението, да начертаете план и бъдещото разположение на мебелите за баня, от които се нуждаете.

Ако в стаята има ниша, можете да поставите там висящ гардероб. Важно е да се осигурят достатъчно празнини: вратите на всички шкафове на мебелите за баня, вратите на душа или пералнята трябва да се отварят свободно. До всички шкафчета на мебелите за баня трябва да се подхожда лесно. Не се препоръчва да инсталирате шкафове и други мебели за баня близо до стената, тъй като високата влажност при липса на вентилация може да ги унищожи. Минималното разстояние между елементите или между мебелите за баня и пералнята трябва да бъде около три сантиметра.

Материали

Тъй като банята е постоянно изложена на висока влажност и температура, качеството на материалите за мебели за баня е от ключово значение за дългия живот на мебелите.

Най-често ПДЧ и МДФ се използват за производството на мебели за баня. MDF е по-екологичен материал. Ламинираното покритие може да имитира текстурата на дърво от различни видове и различни нюанси на цвета. Ако изберете по-икономичен ПДЧ с влагоустойчив емайл, тогава е важно да обърнете внимание на ръбовете: те трябва да бъдат изпълнени с много високо качество, за да се предотврати проникването на влага в плочата. Грижата за тези материали за мебели за баня е проста, а голям избор от дизайнерски решения ще поддържат стила на банята. Добро решение би бил и изборът на стъклени мебелни елементи, но те изискват по-внимателна поддръжка.

Обзавеждане с мебели за баня София
Scroll to top